📣 Ne deplasam in Bucuresti si Ilfov 📣

Curatare Tapiterii Interior Auto Cu Aburi, Igienizare Cu aburi si OZON

Curatare Tapiterii Interior Auto Cu Aburi, Igienizare Cu aburi si OZON

inainte si dupa curatare spalare cu aburi igienizare

Curatare tapiterie auto cu aburi profesional Spalatorie Curatatorie spalare curatare Cu ABuri tapiterie textila , piele , vinilin , alcantara, Igienizare cu aburi si ozon


Foloseste intotdeauna solutii profesionale dedicate interioarelor auto, dedicate tapiteriei auto. Produse pentru curatarea si protejarea interioarelor auto (materiale plastice, textile, piele, alcantara, tapiterie si mochete)

 

Curatarea tapiteriei cu ajutorul aspiratorului injectie extractie cu aburi fierbinte Igienizare

 

Tapiteria auto este adeseori neglijata. In timp scaunele si bancheta masinii dvs pot capata un aspect neplacut, neingrijit, adunand praf, pete și mirosuri neplacute. Desi mai putin vizibil, acelasi lucru se intampla și în cazul celorlalte elemente de tapiterie, precum fetele de usi, plafon, sau mocheta.


Servicii de Curatare profesionala cu aburi injectie extractie pentru saltele și canapele, la domiciliul clientului. Curatare ecologica. Soluții eficiente pentru curatare canapele , curatare saltele, curatare fotolii , curatare scaune birou ,curatare tapiterie auto , igienizare cu aburi si ozon.

 

Hidratarea tapițeriei auto din piele este un pas esențial și obligatoriu, care protejează și previne absorbția umezelii, a mizeriei și apariția crăpăturilor din cauza uscării materialului. În plus, asigură și o protecție împotriva soarelui.

Tratamentul de hidratare a tapițeriei auto din piele nu trebuie aplicat chiar în fiecare lună – îl poți face și o dată la 3-4 luni.

Curatarea tapiteriei nu este suficienta, foloseste la final un spray impermeabil pentru tapiteria textila

In plus fata de curatare, acest tratament lasa un strat subtire impermeabil care previne apariția petelor viitoare 

Curatare cu aburi tapiterie auto spalare si igienizare detailing spalatorie auto Curatatorie

Curatare spalare si Igienizare prin metoda injecție extracție aspirator cu aburi SCAUNE + BANCHETA !

Curatare Tapiterie Auto cu aburi Spalatorie Curatatorie , Curatare profesionala interior auto cu aburi spalare si igienizare la domiciliu , detailing auto , ozonificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *